Sasga  Menorquin 34 HT 352.580 € DDV v ceni
Klikni na fotografijo !
Letnik:  2022  (NOVO !)
Dolžina / širina:  10 m  /  3,8 m
Motor:  2 x Yanmar 6BY220 (2x220 KS)(diesel)
Rezervoar goriva:  650 lit.
Rezervoar vode:  350 lit.
Število kabin:  2
Število postelj:  4+2
Število kopalnic:  1
Zastava:  -
Lokacija:  
Ostali podatki:


Iz balearskih otokov Španije, natančneje Menorke, prihaja podjetje Sasga. Z izdelavo čolnov so začeli že daljnega leta 1978. Takrat so začeli z izdelavo klasičnih, brezčasnih, udobnih ob enem pa zelo stabilnih čolnov. Tradicijo so obdržali do danes, kjer njihovi dizajnerji skrbijo, da njihovi čolni izgledajo čim lepši, napredni seveda ob dejstvu, da so ročno grajeni. Ravno zaradi tega vam lahko danes predstavimo njihovo linijo imenovano Menorquin.

Menorquin 34 HT je najmanjši predstavnik podjetja Sasga, a je kljub temu zelo udoben in praktičen.
Prostorni dnevni prostor je kombiniran s kuhinjo. Visok strop omogoča stojno višino v celotnem prostoru. Prostor za krmarja je na desni strani. Velika okna nudijo krasen razgled in obilo naravne svetlobe.

Menorquin 34 HT ima dve kabini z možnostjo nastanitve 4 oseb plus dodatno, priložnostno 2 osebi, ki so lahkoVisok stro nastanjene v salonu. Lastniška kabina se nahaja v premcu. Kabina za goste se nahaja poleg lastniške kabine, obe kabini si delita eno kopalnico.

Cockpit na novi 34-ki nudi dovolj prostora za posedanje in obedovanje. Prav tako je dovolj prostora na sprednji palubi, ki je dostopna s stranskih prehodov in nudi obilo prostora za sončenje. Visoke robnice in tradicionalna ograja je namenjena zaščiti in varnosti otrok.

Velika, praktična kopalna ploščad je lahko dostopna in omogoča obilo užitkov pri plavanju in potapljanju v okolici plovila.

Dva 225 KM motorja Volvo Penta D4 omogočata ekonomično plovbo pri hitrosti 12 do 19 vozlov. Najvišja hitrost je izmerjena pri 21-ih vozlih.

Dobava po naročilu.

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo.Št.ogledov oglasa: 240